Waarom kiezen voor Boonstra Vastgoed?

1

Gratis schatting

Wilt u weten wat uw eigendom waard is? Onze vastgoed experts zullen een gratis professionele taxatie van uw woning uitvoeren, altijd met het doel om u te voorzien van de meest nauwkeurige informatie. Wij begrijpen dat vastgoedwaarden snel kunnen veranderen, dus we werken hard om op de hoogte te blijven van de laatste trends en marktomstandigheden.

2

Wij bieden 100% transparantie

Wij houden u op de hoogte tijdens alle fasen van het proces, zodat u precies weet wat er gebeurt en wij doen dit in volledige transparantie. Als er ooit een vraag of probleem is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

3

Niet verkocht = niet betalen

Als wij uw woning niet binnen de gestelde termijn kunnen verkopen, hoeft u geen cent te betalen. Wij willen ervoor zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt en dat u altijd controle houdt over uw situatie.

4

Service op maat

Wij hebben jarenlange ervaring en een schat aan verhalen om uw droomvastgoed een stap dichter bij de werkelijkheid te brengen. Onze klanten komen bij ons altijd op de eerste plaats, dus u kunt erop vertrouwen dat we alles waarmaken wat we beloven.

Meer over ons

Tevredenheid Gegarandeerd!

Tevredenheid Gegarandeerd!

Super gemotiveerd makelaarsteam! Dankzij hun snelle en vriendelijke actie was onze woning binnen de week al met succes direct verkocht.

Sylvia S
3.jpg

Topmakelaar! Goed voorbereid, duidelijke uitleg, professionele houding. Geen telefoon, mail of bericht te veel voor Jeroen & Gio.

David D
2.jpg

Jeroen en zijn team lieten zien dat ze de druk en spanning volledig bij ons wegnamen en werden ons veel mogelijke bezorgdheden bespaart.

Johan T
Afbeelding1.png

Succesverhalen