Diensten

Gratisadviesenwaardebepaling.jpg

Gratis advies en waardebepaling.

Verkopers van huizen weten dat het schatten van de waarde van uw huis een van de belangrijkste stappen is in een succesvolle verkoop. Als u deze taak correct wilt laten uitvoeren, vertrouw dan op Boonstra Vastgoed! Wij hebben jarenlange ervaring en zijn experts in het verkrijgen van nauwkeurige schattingen voor huizen in alle prijsklassen.   

Jemakelaarbegeleidtjedoorheenhetheleproces.jpg

Je makelaar begeleidt je door het hele proces, van bezichtiging tot bod.

Je makelaar is er om je bij elke stap te helpen - van het bepalen van de voorwaarden voor bezichtiging, het screenen van kandidaten en het beantwoorden van al uw vragen, tot het regelmatig contact met je opnemen en onderhandelen over de beste prijs. Hij staat aan jouw zijde tijdens dit belangrijke proces, zodat alles zo soepel mogelijk verloopt.

Wijzorgenvoorallenodigeadministratie.jpg

Wij zorgen voor alle nodige administratie.

Boonstra Vastgoed zorgt voor alle nodige documenten en attesten die nodig zijn om uw eigendom te verkopen, inclusief het opstellen van het verkoopcontract. Dit betekent dat u gerust kan zijn dat alles voor u wordt afgehandeld - van begin tot einde.

Handtekenenvanpapier.jpg

De verkoop.

Boonstra Vastgoed onderhandelt tussen beide partijen en zorgt voor het opstellen en ondertekenen van verkoopcontracten. Wij verzorgen de communicatie met de notaris, zodat u erop kunt vertrouwen dat alles naar wens zal verlopen.