Rentmeesterschap

Wat kan Rentmeester Boonstra voor u beheren?

Laat het werk aan ons over.
Onze jarenlange ervaring in de vastgoedsector heeft ons de know-how gegeven om een volledig beheer van uw huurinvestering aan te bieden. Laat de dagelijkse beslommeringen en het papierwerk achter u. Op deze manier kunt u ontspannen en genieten van uw gemoedsrust wetende dat uw eigendom in goede handen is.

 

Wij leveren uw huurgeld probleemloos af.
Naast onze diensten op het gebied van vastgoedbeheer, bieden wij een volledige financiële follow-up die uw huurinkomsten garandeert. Dit omvat de inning en doorstorting van de huurgelden. Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart weet dat er voor uw huurinkomsten wordt gezorgd.

 

Bespaar tijd, bespaar geld.
Wij bieden een breed scala aan diensten om u te helpen uw woning te beheren, van het vinden van de perfecte huurders tot het opstellen van de huurovereenkomst, het innen en betalen van de huur. Bovendien zijn onze tarieven altijd duidelijk vermeld en zeer betaalbaar. Dus als u op zoek bent naar een probleemloze oplossing die u tijd en geld zal besparen, dan is Boonstra Vastgoed er voor u!

 

Het verhuren van uw woning is een gedoe. Wij maken het gemakkelijk.
Wij begrijpen dat er problemen kunnen ontstaan bij het huren van een woning, dus werken wij hard om snelle en effectieve oplossingen te vinden. Bovendien zijn onze experts altijd onderweg en ontmoeten ze u graag wanneer dat nodig is.

 

We nemen het financieel en administratief beheer uit handen.
Hierover hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Wij volgen de betaling van huurgelden op van A tot Z. We doen er alles voor om uw huurders tijdig te laten betalen. Dit kan u van ons verwachten:

  • Inning en doorstorting van de huurgelden.
  • Indexatie van de huurgelden.
  • Versturen en opvolgen van aanmaningen bij betalingsachterstand.
  • Jaarlijks overzicht van uw rendement.

Technisch beheer zonder zorgen.
Wij nemen de dagdagelijkse zorgen weg door bereikbaar te zijn bij eventuele problemen. Na een melding iventariseren we het probleem en leggen we u een panklare oplossing voor. U geeftt goedkeuring en wordt op de hoogte gehouden van de vooruitgang. De stappen die wij ondernemen zijn de volgende:

  • We nemen alle communicatie over tussen de huurder en verhuurder. Dit zal zoveel mogelijk via Rentmeester Boonstra verlopen. 
  • We volgen kleine en grote technische defecten verder op. U krijgt steeds een panklare oplossing voorgeschoteld.
  • Opvolging onderhoud en sanitaire installaties, centrale verwarming, etc.
  • Aanwezigheid bij verzekeringsexpertises.
Mensendatpandbetreden.jpg
Klusjesman.jpg

Verhuur in 5 stappen

Stap 1

Een juiste huurprijs.
Verhuurders van huizen weten dat het schatten van de waarde van uw huis een van de belangrijkste stappen is in een succesvolle verhuur. Als u deze taak correct wilt laten uitvoeren, vertrouw dan op Boonstra Vastgoed! Wij hebben jarenlange ervaring en zijn experts in het verkrijgen van nauwkeurige schattingen voor huizen in alle prijsklassen.

 

Stap 2

Van bezichtiging tot het verhuren van het pand.
Je makelaar is er om je bij elke stap te helpen - van het bepalen van de voorwaarden voor bezichtiging, het screenen van kandidaten en het beantwoorden van al uw vragen, tot het regelmatig contact met je opnemen. Boonstra Vastgoed staat aan jouw zijde tijdens dit belangrijke proces, zodat alles zo soepel mogelijk verloopt.

 

Stap 3

Wij zorgen voor alle contacten met potentiële huurders.
Wij screenen geïnteresseerde huurders voor u, doen het nodige papierwerk, en regelen bezichtigingen van de woning.  Dit betekent dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken - wij doen het allemaal!

 

Stap 4

Wij zorgen voor alle nodige administratie
Boonstra Vastgoed zorgt voor alle nodige documenten en attesten die nodig zijn om uw eigendom te verhuren, inclusief het opstellen van het verhuurcontract. Dit betekent dat u gerust kan zijn dat alles voor u wordt afgehandeld - van begin tot einde.

 

Stap 5

Plaatsbeschrijving
Onze gediplomeerde makelaars zullen u voorzien van een plaatsbeschrijving, met inbegrip van de prijs en de vierkante meters.